DE LOKALE STRØG

Billedkunstner Laura Windfeld-Høeberg

 
3  juli – 29 juli

Dobbeltudstilling med billedkunst af Laura Windfeld-Høeberg og filtet kunsthåndværk af Mette Østman

LOKALE STRØG

Laura Windfeld-Høeberg er bosiddende i Bogense. Nær kyst, strand, overdrev og vidder – man mærker straks tilknytningen til naturen, hvor hun med lette strøg fanger følelser og stemninger, ofte i forbindelse med kyst, horisont og skyers og fugles bevægelser.

Det konkrete afsæt fornemmes tydeligt og ofte fremstilles motiver fra danske kyster med genkendelighed.

 

NÆRVÆR OG EKSISTENS

Billedernes enkle og naturtro farvevalg inviterer betragteren ind i landskabet. Men Laura Windfeld-Høebergs intention rækker ud over motivet. Her opleves ikke kun udsigten over havet mod horisonten. Det handler om nærvær og eksistens i det blik på landskabet, som hun leverer til os.

BEVÆGELSE OG FØLELSE

Tilblivelsen af billedet har direkte forbindelse til bevægelser registreret i naturen. Bevægelser som Laura Windfeld-Høeberg registrerer med stor indlevelse, og som afspejles i hendes karakteristiske lette strøg, og hvor den følelsesmæssige tilstand fremkommer som en væsentlig del af hendes kunstneriske intention.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de sidste opdateringer så snart der sker noget nyt

You have Successfully Subscribed!

Gå ikke glip af noget - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi værner om din sikkerhed og vil aldrig udsende spam.

Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!