FYNSK NAIVIST OG KOLORIST

Henning Severin Pedersen, fynsk billedkunstner, bosiddende i et fiskerleje ved Odense Fjord

 

Henning Severin Pedersen, Galleri Huset Knægt, udstilling
Henning Severin Pedersen 01, Galleri Huset Knægt, udstilling

Udstiller i Galleri Huset Knægt fra fredag d. 23. april til d. 26. maj

 

Det er nemt at kategorisere Henning Severin Pedersen som ekspressionist, kolorist og naivist. Men først og fremmest er hans billedkunst en energiudladning af fortælleglæde og farverigdom. Historierne vælter ud af lærrederne og detaljerne kalder smilet frem, når man går på opdagelse i malerierne.

Associationerne står i kø, når man betragter hans malerier, hvor man kan finde elementer af både Cobra, Streetart, fragmenter af mennesker og dyr, humor, sarkasme og ironi.

 

 

Tilværelsens skyggesider er ofte en del af værkerne. Motiverne udstråler stærk energi og afspejler en rastløs, fragmenteret og til tider hård verden. Det er malerier, der er svære at komme uden om, da motiverne er så stærkt kommunikerende og insisterer på at komme i dialog med beskueren.

Henning Severin Pedersen har udstillet adskillige steder. Ud over en række fællesudstillinger og soloudstillinger har han blandt andet udstillet på Galleri Lyrum i Århus, Galleri Expo ved Skanderborg, Galleri Lien, ved Slette Strand, Brænderigården i Horsens, Galleri Uggerby i Lønstrup, Andersen Art i Espergærde, Art Compaz på Frederiksberg og Galleri Gofs i Brønshøj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de sidste opdateringer så snart der sker noget nyt

You have Successfully Subscribed!

Gå ikke glip af noget - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi værner om din sikkerhed og vil aldrig udsende spam.

Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!