Håb for gallerihunden Gilbert

Vores gallerihund Gilbert er ved at være stor nu.

Længe så det ud til, at han var 100% styret af sine impulser, men nu oplever vi glimt af håb.

Ikke altid tilfreds med begrænsningerne

Gilbert er en glad hund med et enormt kontaktbehov. Det har mange af vores besøgende i galleriet opdaget. Er der en antydning af en invitation til kontakt, er han der som en mis. Gryntende giver han udtryk for stor tilfredshed, hvis nogen gider at nusse ham lidt, og selvom selvtilliden er kolossal, beholder han efterhånden begge forben og begge bagben på jorden.
 
Da Gilbert blev 9 måneder, begyndte han at gå på kro. Glade mennesker samlet et sted med kærlig udskænkning. Det var svært at modstå. Vi var fortvivlede. Hvordan skulle det gå ham? Som I alle andre familier måtte vi slå ring omkring den udsatte og iværksætte en målrettet behandling, og allerede nu oplever vi bedring i situationen. 

Vi kan tydeligt aflæse, når lysten kommer over ham, men ofte kan han nu – med lidt ”motiverende” hjælp – styre trangen. 
 
Vi kommer nok aldrig til helt at undgå tilbagefald eller at opleve Gilbert demonstrere en slags fornuft, men hvem ved? Når han i oktober fylder 1 år, vil vi måske se en antydning af selvkontrol. I hvert fald oplever vi nu ind imellem små glimt af håb.
 
Vigtigst er, at Gilbert er en glad og kærlig brumbasse. Og han gør åbenbart indtryk. Når han sover med store snork i baglokalet oplever vi tit, at gæsterne skuffede spørger, om han da slet ikke kommer ud og hilser. Det er da meget rart.

 

Gilbert føler sig med stor selvfølgelighed som centrum i enhver situation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de sidste opdateringer så snart der sker noget nyt

You have Successfully Subscribed!

Gå ikke glip af noget - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi værner om din sikkerhed og vil aldrig udsende spam.

Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!