Hvem er vi?

 

Vores nye lille galleri

Østergade 4, 5400 Bogense

Midt i Danmark i Bogenses smukke historiske bydel 

DRØMMEN

Vi er to, der står bag galleriet. Vi er henholdsvis Erno Badstue Larsen og Allan Mads Knægt. Erno laver en del af galleriets keramik, og Allan har lagt navn til galleriet.
 
Vi har drømt om vores lille galleri meget længe og har arbejdet hårdt for at få det op at stå – både med lokalerne, med formalia, med aftaler, med keramik og meget mere.
 
Oprindeligt var tanken faktisk, at vi skulle have et galleri i Frankrig i en lille bjerglandsby i Ardechebjergene, hvor vi havde et hus fra middelalderen, og hvor vi så os selv med et galleri i nederste etage og et glas kølig rosévin på tagterrassen.
 
Men helbredet havde andre planer. Ernos ryg og ben sagde til os, at vi ikke skulle køre så langt og gå på så stejle trapper, så vi solgte det og tænkte: hvor er der ligeså skønt?  

SKØNNE BOGENSE

Øjnene faldt på hyggelige Bogense. Og på et tidspunkt fik vi så også øje på, at Østergade 4 var til salg, og så faldt tingene ligeså stille på plads.
 
Det er småt men godt. Man kan sige, at vi har åbnet et galleri, hvor man kan komme tæt på tingene. Vi håber, at der er mange, der synes, at et tæt og intimt galleri er et hyggeligt sted at kigge ind.
 
Sideløbende arbejdes der med keramik på vores værksted i Tommerup, i baglokalet og i galleriets baggård, hvor der samtidigt udstilles en del keramik.
 
Der skal løbende gøres lidt mere ved lokaliteterne, men vi har tænkt, at vi først og fremmest må i gang, og så må resten udvikle sig hen ad vejen.

Venlig hilsen

Erno og Allan

Galleriet er lille, lyst og indbydende.

Småt men godt! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at få de sidste opdateringer så snart der sker noget nyt

You have Successfully Subscribed!

Gå ikke glip af noget - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi værner om din sikkerhed og vil aldrig udsende spam.

Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!